Ons team

Klaar om jou te helpen

HET TOP TEAM VAN INFINITY

Charlotte en Cristian bundelden hun passie en kennis samen tot het succesvolle concept van Infinity.

Een correcte opstart, begeleiding tijdens het sporten en regelmatige opvolging houden ze hoog in het vaandel en om die reden bouwen zij een hechte band op met hun leden.

Om die reden kijken ze er streng op toe dat het voltallige team bestaat uit mensen met dezelfde passie en dat zij allen up to date blijven van de laatste technieken via tussentijdse opleidingen, workshops,…

Enkel op deze manier ben jij als lid zeker dat je op een correcte manier zal worden begeleid gedurende je volledige (sport) traject.

Only trust professionals

ONZE GECERTIFIEERDE PERSONAL TRAINERS en COACHES

Samen helpen we jou graag verder naar een gezonde levensstijl. Dit op vlak van sport, voeding, mindset of uiteraard de gouden combinatie van deze drie samen.

CRISTIAN GHITA

Personal trainer

CRISTIAN GHITA

Personal trainer
Cristian heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring als trainer in de sport- en fitnesswereld. Naast personal coach is hij meester in indoor cycling en zijn z'n lessen geliefd bij vele wielrenners die dankzij hem een duidelijk resultaat verschil zien.

CHARLOTTE CLAEYS

Physical Coach en sportfysioloog

CHARLOTTE CLAEYS

Physical Coach en sportfysioloog
Charlotte werkt al meer dan 12 jaar in de fitness industrie als (groepsles) instructor en sinds een aantal jaren ook als gedreven personal trainer. Daarnaast volgde zijn intensieve opleidingen sportfysiologie en nutrition coaching om de leden optimaal te begeleiden naar top resultaten.

ZOË VAN NIEUWERBURGH

Personal trainer

ZOË VAN NIEUWERBURGH

Personal trainer
Zoë begon op haar 17e te fitnessen te Infinity en kreeg meteen de ‘sport-microbe’ te pakken. Na een indrukwekkende metamorfose werd zij een voorbeeld voor vele sporters. Na het volgen van meerdere opleidingen is ze intussen aan de slag als groepsles instructor en personal trainer.

ELIAN GHITA

Trainer in opleiding

ELIAN GHITA

Trainer in opleiding
Elian, het zoontje van Charlotte en Cristian heeft de sportieve genen geërfd! Amper 2 jaar en reeds geproefd van voetbal, turnen, zwemmen en boksen. Het enthousiasme is groot!
Misschien vervoeg jij het Infinity team binnenkort?

Ben jij de volgende enthousiaste Infinity team-player?

Heb je een opleiding in een sportgerelateerde richting achter de rug en wil je graag aan de slag als (zelfstandige) personal trainer? Of misschien ben je student lichamelijke opvoeding die een leuke bijverdienste of leerzame stageplaats zoekt?
Stuur ons jouw CV door met je ambities en wie weet is Infinity net op zoek naar extra hulp om ons team te versterken.

Contacteer ons
CLOSE

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

  • 00 123-456-789
  • office@activia.com
  • 2946 Angus Road, NY
FOLLOW US