Pagina is aan het laden...

Ons team

Klaar om jou te helpen

HET TOP TEAM VAN INFINITY

Charlotte en Cristian bundelden hun passie en kennis samen tot het succesvolle concept van Infinity.

Een correcte opstart, begeleiding tijdens het sporten en regelmatige opvolging houden ze hoog in het vaandel en om die reden bouwen zij een hechte band op met hun leden.

Daarom kijken ze er streng op toe dat het voltallige team bestaat uit mensen met dezelfde passie en dat zij allen up to date blijven van de laatste technieken via tussentijdse opleidingen, workshops,…

Enkel op deze manier ben jij als lid zeker dat je op een correcte manier zal worden begeleid gedurende je volledige (sport) traject.

Only trust professionals

ONZE GECERTIFIEERDE PERSONAL TRAINERS en COACHES

Samen helpen we jou graag verder naar een gezonde levensstijl. Hetzij op vlak van sport, voeding, mindset of uiteraard de gouden combinatie van deze drie samen.

CRISTIAN GHITA

Personal Trainer

CRISTIAN GHITA

Personal Trainer
Cristian heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring als trainer in de sport- en fitnesswereld. Naast personal coach is hij meester in indoor cycling en zijn z'n lessen geliefd bij vele wielrenners die dankzij hem een duidelijk resultaat verschil zien.

CHARLOTTE CLAEYS

Physical Coach en sportfysioloog

CHARLOTTE CLAEYS

Physical Coach en sportfysioloog
Charlotte werkt al meer dan 10 jaar in de fitness industrie als (groepsles) instructor en gedreven personal trainer. Daarnaast volgde zij intensieve opleidingen voedingkunde en sportfysiologie en verdiept zij zich in biomechanica om de leden optimaal te begeleiden. Zij begeleidt ook de leden in het transformatieprogramma

ZOË VAN NIEUWERBURGH

Personal trainer en instructor

ZOË VAN NIEUWERBURGH

Personal trainer en instructor
Zoë begon op haar 17e te fitnessen te Infinity en kreeg meteen de ‘sport-microbe’ te pakken. Na een indrukwekkende metamorfose werd zij een voorbeeld voor vele sporters. Na het volgen van meerdere opleidingen is ze intussen aan de slag als personal trainer cycling instructor te Infinity.

ONA VAN NIEUWERBURGH

Balie medewerker

ONA VAN NIEUWERBURGH

Balie medewerker
Diegene die soms op zondag komen trainen, zullen Ona herkennen als de goedlachse dame die hen met plezier begroet.
Ben jij de volgende enthousiaste Infinity team-player?

WIL JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Heb je een opleiding in een sportgerelateerde richting achter de rug of heb je niet de juiste opleiding, maar wel bakken ervaring in fitness en de juiste motivatie? Of misschien ben je student lichamelijke opvoeding die een leerzame stageplaats zoekt?
Stuur ons jouw CV door met je ambities en wie weet is Infinity net op zoek naar extra hulp om ons team te versterken.

Contacteer ons