Pagina is aan het laden...

Onze werkwijze

We helpen jou

NAAR EEN GEZONDE LEVENTSSIJL

Bij Infinity Fitness bieden wij een volledig traject op maat aan die aansluit op jouw doelstelling! Tijdens de opstartfase gaan we in detail jouw wensen bespreken en samen een realistisch plan opstellen die jou zal helpen gedurende je volledige weg naar een gezonde levensstijl.

1. BODY ANALYSE

Full body impedantie meting
Aan de hand van een volledige bodyscan en bespreking van jouw wensen brengen we doel en traject in kaart. Op dat moment bespreken we ook eventuele beperkingen ivm blessures, ...

2. KRACHTMETING

eGym toestellen op maat
Na een korte opwarming komen krachtmetingen aan bod. We achterhalen zo de spierkracht in alle grote spiergroepen van het lichaam. Deze dienen o.a. als basis voor een correct trainingsplan.

3. TRAININGSPLAN

Volgens jouw eigen doel
Na het in kaart brengen van startsituatie en doel kunnen we een trainingschema op maat opmaken. Iedereen is anders, heeft andere doelen en mogelijkheden en krijgt dus ook een gepersonaliseerd trainingsplan.

4. OPVOLGING

met tussentijdse metingen
Tussentijdse krachtmetingen en bodyscans maken resultaat meetbaar. Het trainingschema zal meegroeien gedurende je volledige (sport)traject.

5. VOEDINGSBEGELEIDING

Optioneel
We zorgen voor een wekelijks voedingschema op maat, afhankelijk van jouw doel: afvallen, bijkomen of een gezonde levensstijl opbouwen. Het voedingschema bevat bovendien alle recepten en een boodschappenlijst.
Ons traject in beeld

HOE GAAN WE TE WERK?

Infinity, fitness & health club specialiseert zich in het opmaken van trainingschema’s op maat. Ieder lid volgt zijn eigen individueel traject, waarbij er rekening wordt gehouden met alle verschillende factoren, zoals sportief verleden, blessures, doel, vrije tijd,…

Ben je benieuwd geworden en wens je graag een rondleiding in de club? We nodigen je graag uit om onze werkwijze verder toe te lichten. Zo kan je met eigen ogen zien wat Infinity voor jou kan betekenen.

We overlopen graag met jou onze mogelijkheden

IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE GESPREK INPLANNEN

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding in de club. Zo kan je ons beter leren kennen en ineens merken wat Infinity zo uniek maakt.


  RESULTATEN BEREKENING BMI

  BMIWeight Status
  Below 18.5Underweight
  18.5 - 24.9Normal
  25 - 29.9Overweight
  30 -35Obese
  35 and AboveExtremely Obese

  BEREKEN JOUW BMI

  De Body Mass Index (BMI) drukt de verhouding uit tussen je gewicht en lengte. Het resultaat kan een indicatie geven ivm jouw huidige gezondheidstoestand.
  OPGELET: Infinity baseert zich nooit enkel op BMI bij het bepalen van jouw traject!