Pagina is aan het laden...

Aanbod groepslessen

INFINITY BIEDT DE RUIMSTE WAAIER
AAN GROEPSLESSEN AAN IN DE STREEK

Wekelijks instapbaar

Al onze lessen zijn steeds instapbaar en geschikt voor meerdere niveau’s. Een blessure of ergens last van? Breng de instructor op de hoogte en deze zal met plezier alternatieven voorstellen voor bepaalde oefeningen.

Voor ieder wat wils!

Infinity Fitness biedt een ruime waaier aan conditielessen, spierverstevigende lessen en relaxerende lessen.

Je traint bij Infinity steeds onder begeleiding van erkende instructors, die gebruik maken van recente lestechnieken en een up-to-date methodiek. Via opleidingen en regelmatige bijscholing van onze lesgevers kunnen wij steeds de laatste nieuwe evoluties en trends garanderen, alsook een professionele begeleiding.

AANBOD AAN WEKELIJKSE GROEPSLESSEN TE INFINITY

Tijdens zumba volg je de swingende choreo van de instructor op opzwepende Latijns amerikaans en hedendaagse muziek. Je maakt plezier waardoor je nauwelijks beseft dat je effectief hard aan het trainen bent.
Tijdens de BBB les concentreren we ons vooral op op de grote spiergroepen in de benen, billen en buik. Toch maken we ook even tijd om onze armen onder handen te nemen, zodat het volledige lichaam aan bod komt. Een complete spierverstevigende training
Piloxing is een mix van Pilates voor flexibiliteit en spierbouw, boksen voor conditie en behendigheid en tot slot zit er ook nog een hoog fun gehalte in omwille van de oppeppende muziek.
Tijdens de 30min durende Booty Builder gaan we zeer gericht onze bil- en beenspieren trainen. Dit is één van de grootste spiergroepen in het lichaam, zodat ook de verbranding geactiveerd zal worden.,Tijdens de BBB les concentreren we ons vooral op op de grote spiergroepen in de benen, billen en buik. Toch maken we ook even tijd om onze armen onder handen te nemen, zodat het volledige lichaam aan bod komt. Een complete spierverstevigende training
Tijdens total burn trainen we het volledige lichaam in circuitvorm. Zowel spierverstevigende als conditie verbeterende oefeningen komen aan bod. De instructor motiveert en corrigeert waar nodig.
Tijdens de 30min durende ABS Attack gaan we zeer gericht onze core spieren trainen. Dit zijn zowel onze rechte - als schuine buikspieren, rugspieren als bekkenbodemspieren.,Tijdens de 30min durende Booty Builder gaan we zeer gericht onze bil- en beenspieren trainen. Dit is één van de grootste spiergroepen in het lichaam, zodat ook de verbranding geactiveerd zal worden.
Tijdens de indoor cycling van Stages fiets iedere deelnemer volgens een profiel op maat. Op die manier kan iedereen deelnemen volgens eigen niveau. Fiets op de beats van oppeppende muziek. Ideale les voor zowel ervaren fietser als beginner.
Haal even het kind in jezelf naar boven op onze mini trampolines en geef je uithouding een ferme boost tijdens deze pittige en plezante workout
Deze stoere training, zowel voor vrouwen als mannen, legt de nadruk op boks-techniek en cardio. Zowel je conditie als je zelfvertrouwen krijgt een ferme boost
Nog niet overtuigd?

Vraag een & gratis proefles aan.

 

   Ik wens graag een gratis proefles te reserveren voor:
1 persoon2 personen3 personen

 

×